MoraleS StylisH ClanS

Tuesday, June 15, 2010

NeeD LovE


Hari nie kite mendiskusikan hal yang serius...so bacelar dengan muke yang paling serius yang anda mampu ok...lelaki dan perempuan..gurl and boy..jantan dan betina..woman and man telah diciptakan utk berpasangan......apabila berpasangan terkeluarlah satu ayat yang menjadi ikatan antara kapel iaitu LOVE...love memang senang dipermainkan dengan kata2 manis masin tawar pahit tetapi nak merasainya dan mendalaminya..hanya orang yang betul2 iklas dan jujur dapat menghayati perkataan love nie..satu persoalan yang sering melayari fikiranku..ade ker orang x pernah kapel?jwpannye of course and abolutely ade...dari kamus morales yang sedang dalam proses cetakan berkata "there is always a boy that need gurl damn much and a gurl that need boy reli much"..stuju?x stuju?lantak la eyhh...tp ape yang diungkapkan x salah same skali...gambar itu bertulis "i need love"..trus me..bila saat tibe gurl or boy kesunyian seketika pasti ayat nie muncul secara mendadak dalam fikiran.."i need love".....btul ker love diperlukan sgt?perlu ker kapel?kalu single je x boleh ker?..3 soalan nie akan dijawab secara sepintas lalu...btul ker love diperlukan sgt?to morales..love meman perlu tapi love Islam,love femeli and love frens is the most important compartment...mesti dalam atie pembaca2 skarang ckp mcm nie.."eleyh mamt nie poyo jer..mcm lar kamu x pernah bercinta..jgn nak sembang arr"..ok fine x kesah punyer..ha3...soalan kedua perlu ker kapel?


knape perlu kapel...sebab sunyi..sebab nak cari tempat bermanjer..sebab saje2..sebab saye nak awak saye jer yang punyer..sebab awak kaya...sebab awak sweet sangat..alasan2 nie slalu jer diberi x kire laki or gurl..jgn skali dgr org saye nak kapel utk berkahwin dan mempunyai anak..btul?masih x puas atie?ok....cube tanye org2 yang x kapel..mesti jwpan nie diberi..sebab x mati eyhh kalu x kapel..sebab xde orang nak ke sayer..sebab saye malas ar nak kapel..sebab nanti membazir duit jer kapel..so..mane yang mahu..kapel or x?itu pilihan anda sendiri tp bagi morales..saat perasaan nak kapel itu datang dgn sndiri tanpe dipaksa...biler sampai mase kapel..kapel sudahh..kalu xde biarkan sudahhh...yang ptg jgn memakse n be desperate to kapel..dunt luse ur pride and be patient to wait love..ngerti?...soalan ketiga kalu single jer x boleh ker?...ohhh mesti bolehh nyerr..knape x boleh nyerrr...tapi biler single mesti ader jer yang bertanyer..eyhh kamu hensem/cantik tp nape single lagi..eyh kamu single nie mesti memilih kan..eyh kamu single sebab kamu x laku ker..eyhh kamu single eyhh patut sombong jerr...relek2 geng2 single..morales pun single..alar single ker kapel ker..itu hak masing2..mane bolleh nak halang2..btul?..tapi ader persoalan lagi..biler single orang slalu buat crite..wah ramainyer kwn gurl dier..mesti playboy nie..isyhhh ader kes situ plak pemikirannyer..standard larr...dahh kalu single kene hidup sorang2 larr..bek suruh geng single duduk dalam gua semer...giler marah aku opp?ha3....tapi ape yang dicakapkan benar...single so means bebas berkwn ngam sape2 x kire laki gurl...tp jgn ingat single itu gay atau lesbian sudahh...ha3

To PuT In ThE NutshelL

so..rumusannya...kene buat karanagan rumusan arrr...giler lawak dop klako telah dibuat...LOVE always be needed but there is a time to feel it and just be passion..kepada yang merasai cinta dan bercinta sekarang..tahniah larrr yerppp..smoga dapat anugerah..tibe2 larr plak kan?

;-)BanG!!!!!(-;

1 KomenG:

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

betul..betul..sy setuju neyh..^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...