MoraleS StylisH ClanS

Thursday, June 17, 2010

You'rE BeautifuL

welcome to morales blog....kabsamida tumpang singgah di blog morales..ha3..hari nie aku nak recommended satu crite yang perghhh...giler babi best kott....stakat nie antara drama korea yang pernah aku tgk...citer nielar yang paling highly recommended by morales..tajuk dier beser jer2...YOU'RE BEAUTIFUL...


SynopsiS

mcm mane nak start crite nie eyhh..kan kalu morales tulis synopsis kan tulis satu novel plak...crite nie bermula apabila pengarah ingin membuat crite nie..ha3...giler lawak bodoh tertulis lagi kali nie....ok3..jgn merapu..straight to the highway...crite nie mengisahkan tentang seorang gurl bername go min nam yang mempunyai kembar lelaki..nak dijadikan drama..die perlu mengreplacekan abgnyer utk join satu kumpulan indie dipangil A.N.J.E.L dibarisi 3 laki yang kacak comel putih melepak hensem...mule2 kene sign contract jer...pastu die kene ganti abgnye selama sebulan...terpaksalar menyamar jadi lelaki selama sebulan walaupun hatinya berduka lara ketika itu..ha3...byklar peristiwa dan story2 yang berlaku selepas itu..giler aku malas nak crite kan?crite nie stiap episod suspen..episod 3 ker 4 yang org dah taw die gurl...kelebihannye?crite nie genre dier romance comedy...so ader arr jugak part lawak dan part romantik yang membuat org ingin terikut2..pastu lagu2 dier pun boleh tahan..smpai skarang kot morales dgr lagu2 tu walau satu patah ayat pun x paham...ha3..serius bess beb...nie kalu orang2 tgh kapel tgk boleh arr create the sweet moment mcm dalam crite nie..ha3

HeroeS and HeroiN

Park Shin Hye as Go Min Nam (???)



Jang Geu Suk as HwanG TaE KyunG (AriF MoraleS)


LeE HonG Ki as JeremY (????)


JunG YonG HwA as KanG ShiN WoO (???)

OST SongS
ANJEL ~promise
ANJEL ~still
PARK SHIN HYE ~without saying
PARK SHIN HYE ~lovely day
KIM DONG WOOK~my heart's calling


~To PuT In ThE NutshelL~


kenapa aku recomend sgt crite nie?ko nie mcm bapuk ar tgk crite mcm nie?asal ko fanatik sgt korea smpai post mcm nie?ko ingat ader org tgk ker crite mcm nie?ader faedah ker ko promote crite2 gnie?byknyer persoalan pembace2 semua..layan lu beb...x tgk lagi jangan nak sembang arrr...lepas tgk baru bising2...;-)

(-; BanG!!!!! ;-)

2 KomenG:

princess in castle said...

wehehe
giiler btul kan citer neh.mmg giler best sgt3 >.<

p/s: bile awk nk send sume lgu OST citer nehh
uhuk3

~ nur khairunnisa mohd azuhar ~ said...

try download lagu "fly me to the moon"
version tae kyung main piano 4 mi nam.
:P
sedap abes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...