MoraleS StylisH ClanS

Friday, October 8, 2010

TriplE AwarD In OnE MontH

phewitttt...haluuu..hai hai...ha3

first time in my life becoming a blogger
aku dapat 3 award dalam maser 1 bulan...ha3
kalu artis dapat 3 anugerah..
kaya giler kot..tp kalu blogger dapat award
hanyer mampu tersenyum sahaja..:)
merpekenalkan award2 yang diberi....

The blog is nice but the rainbow a little bit colorless here..ha3

Kamsahamida to a nice friend give me this award

The award is small but the meaning is priceless

write down 10 interesting facts about yourself and your hobby

1) Aku ponteng kelas sebab nak buat posting nie
2) Sudah tiada rambut sekarang untuk bergaya
3) Aku suker purple sampai sabun mandi aku pun kaler purple
4) Aku instal fifa 2011 tapi labtop aku tenat x larat nak bagi aku maen game nie
5) Aku tidow sebelas jam smalam tanpa ader motif aper2
6) Bilik aku bagai tangki pecah..x tahu biler nak repair lagi
7) Aku ingat aku nak wat bisenes sket nak cari duit..tp dop taw bisnes naper lagi
8) Aku ade sarung tangan pegi gym..nampak ganas sket biler orang tgk kat gym..ha3
9) Aku ade tes petang nie tapi aku ingat nak menung jer time tes..ha3
10) Aku pilih duit dari futsal lagi minggu depan..ha3

pick your most 9 deserving recipients and describe them

1) Bernafas Dalam Ego <> penasihat aku dulu,kini dan selamanya
2) - aMing Story - <> suker menagaku blog dier boring
3) SOLICITOUS HARAJUKU <> insan yang selalu kalah biler gaduh ngam aku
4) SomeThing Is Mine <> suker datang ketuk nuff nang kat blog aku walaupun xder
5) Riwayat Cik Cinte <> junior aku yang menyokong filem2 melayu
6) misspoken <> suker kaler ungu samer seperti aku
7) Anis Izyan <> kawan dari penang yang pindah ke putrajaya
8) Miss.Suriatiey <> brani kutuk lagu dari blog aku
9) To all my followers...thaks for following my precious blog..dunt know how to describe them..ha3

~~ To PuT In ThE NutshelL ~~

People with empty heart must fill with healthy blood

(-; BanG!!!!! ;-)

5 KomenG:

Anis izyan Abd Rahman said...

sume tige tige award nie nak bagi anis ke??
ke satu je??
kalo dpt 3 nak mnagis tande terharu
sobx3
ahahahaha

Antzs said...

hey!!
rjen mnconteng blog
bace buku. quiz kot..haha

ArifmoraleS said...

anis izyan-tiga2 award lar anis eyhhh...utk cik anis...ha3

ArifmoraleS said...

antzs-ha3....dah abis kuiz

syakira diyana said...

HAHA.bukan sume cte melayu saya sokong.hewhewhew...btw,thanks! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...