MoraleS StylisH ClanS

Monday, November 29, 2010

4 CabaraN BerbicarA TentanG KapeL

Aigoo!!!!!

lol...lamer giler kot x update blog...asal weyhhh?ha3...sndiri tanye sendiri jawab...dulu bz settt ngam exam...pastu bz maen game...skarag baru zero busy..boleh arr nak update blog...ha3..kali nie MORALES ingin menyahut cabaran untuk berbicara tentang KAPEl memandangkan KAPEl nie merupakan hot stuff..barang panas utk diblogging..ha3....d cnie ialah perkara2 yang akan direvealkan :-

1. 10 perkara paling romantik dibuat time KAPEL
2. 10 perkara paling rimas bila KAPEL
3.10 tempat KAPEL lepak
4. 10 ayat bila KAPEL nak clash


~~ To PuT In ThE NutshelL ~~

4 cabaran nie akan disolvekan dalam mase seminggu .untuk satu posting satu cabran.so kepada pemabca2...nantikan cabaran the series nie yerwppp....xnak bace pun xper...ha3

(-; BanG!!!!! ;-)

5 KomenG:

apih el nino said...

Alaaa... Tak sabarnyer saya nak bacerrrr!!! Hahahaha...

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

berkapel iteww perlulah kesabaran... pacam macam perangai lah kalau tak tahan

coklat said...

waahh!! tak sabar nak bace gak :)

~ iEyLa mYa ~ said...

wah...interesting...seswai dgn lagu g2...hehe

Fyzal said...

orait. aku tunggu entri seterusnya pasal cabaran-cabaran itu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...