MoraleS StylisH ClanS

Monday, September 27, 2010

ColourfuL RainboW

cinta datang dari tuhan

yang x mungkin ku hindarkan....
kerna aku manusia..
haha..jiwang skali skale..(skill niru nie...ha3)

* Gelas lagi slim dari tuan kot..ha3 *

hati berbunga2?...hati jiwang?....let me show u what my heart feeling now...let me reveal the truth....

* The rainbow surrounding the hearT *

let just be straight forward now....x perlu pusing satu Malaysia kot baru nak bgtaw citer sebenar..
yerwp..btui3...ape yg anda2 fikir 2 semer btul..ha3..i have someone that create a beautiful rainbow in my heart..
ha3..jiwang molek tp thats the truth..tp siaper?orang maner?blajo maner?course naper?cute ker?perangai mcm mane?..giler banyak persoalan yang terapung di pemikiran anda2 semua...ha3....yang 2 sabar yerwp...sampai maser tahular (macam artis rasew jawab macam 2..ha3)

First time aku rasew nok senyum sampai telinga sokmo..
First time aku sedar suare aku x best time karaoke..
First time aku jadi membership kedai cenderahati..
First time aku beli barang kat kedai fitness..
First time aku tgk gadis turun lagi laju dari ekskelator..
First time aku makan set C kat KFC..
First time gadis lambai tangan kat aku di stesen bas..
First time aku rase bahagia macam nie..

so..ucapan utk Si Dia....

~~Thanx giving me the true happiness on 26 September 2010~~

okayh tamat sudah sesi jiwang2 nie..ha3...itu baru separuh dari luahan atie 2..dop sepenuhnyer lagi...ha3
banyak perubahan physical berlaku pada diri aku skarang nie...isyhhh3...nak tgk x badan aku skarang mcm maner?

* The physical doesnt liE *

soo give me one month for back being normal yerwpppp...ha3....paling terbaru versi rambut terbaru aku yang shocked the whole world (sembang lebat..ha3)...oleh krane aku dop sempat nak ambik gambar lagi..aku pilih seorang utk gantikan aku nie...aming ngam ang palin suker budok nie..ha3

* Hair will change the appearance absolutely *

~~ To PuT In ThE NutshelL ~~

jadual exam kluar dohhhh...alesar dohhh...ha3...posting kali nie bersifat peribadi sket kali nie...biaselar....skali skale..bukan sokmo owp?tapi dop tahu lar nanti2 makin jiwang plop...ha3..adios

(-; BanG!!!!! ;-)


17 KomenG:

apih el nino said...

dalam banyak-banyak layout mu hok ni aku suka sekali. simple pimple. orang bahagia lening. hahaha.

lurunharima said...

amboi2.. bhagia subgguh dia=)

Anis izyan Abd Rahman said...

wallah~
weeewwiiitt
nampak dah bunge2 bertabur tuh
hhaha

ArifmoraleS said...

apih el nino-ha3..yer dopp?okayh aku akan kekalkan layout nie buat sementara waktu...ha3.

ArifmoraleS said...

lurunharima-bahagia sungguh awop..ha3...aicehhh...saat nie akan muncul utk awop juger..ha3

ArifmoraleS said...

anis izyan-yer dohh 2..meh nak tabur bunge2 kat putrajaya plop..ha3

lurunharima said...

hahaha.. biler agaknyer tue yer.. amin~ masinlar hendaknya mulat awk tue.. hahaha ;p

ArifmoraleS said...

lurunharima-biase org kater mulut sayer manis....jarang kate mulut masin nie....hua3

4RM14 said...

tok mu murales

syakira diyana said...

bila bace "first time aku jadi membership kedai cenderahati" teros gelak sorang2. haha! =D

ArifmoraleS said...

4RM14-okayh canteek...ha3

ArifmoraleS said...

syakira diyana-ha3...itular...jurujual 2 pandai hasut arif suruh jadi membership...ha3

regenerate the ideas said...

already TAKEN rupanya. HAHA. improvement ! :)

ArifmoraleS said...

regenerate the ideas-heyyy..ader juger dier d cnie:)

~ sOpHiEyLa ~ said...

woot2....
that's why....
hehe

ArifmoraleS said...

sophieyla---thats why naper nyerw cik ila damiya eyhhhh....ha3

lurunharima said...

okeylah saya kata mulut awak manis lar plop ariep! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...