MoraleS StylisH ClanS

Saturday, June 18, 2011

Jenis2 AweK DaripadA MuluT LelakI

Aigoo!!!

<> OncE YoU ChoosE LovE..DonT SimplY EnD It WitH HatE <>

AMARAN!!!!

**Entry kali nie kata-kata kasar akan bertaburan di mana-mana....soo kalu rasew x sanggup jangan baca..pegi jalan-jalan kat blog laen yerwp..**

awek ohhh awekkk...di mana engkau awek..mcm mane aku nak cari...ramai dah jadi awek orang..karok lu skejap..ha3...x lawak kan?..ok2....cubaan pertama nak wat lawak x jadi...entri kali nie aku nak story cket lar pasal jenis2 awek yang wujud..hah amacam kaum hawa?korang x taw lelaki pun pandai jugak buat ketupat dari pompuan nie...ha3..dah2..lets reveal jenis awek yang wujud dalam istilah lelaki...

1. AWEK BUAT BINI


Ini gmbar random jer nie....jangan ingat awek aku plak..tp kalu dapat awek mcm nie..Alhamdulillah..ha3...xla semua awek buat bini mcm nie penampilan dier...mksudnyer kalu laki cakap...nie awek buat bini nie..mksudnyer dier akan jage giler2 pompuan 2...sentuh pun x brani...itu kalu usha lagi ar...usha dari 1 kilometer...x usha dekat2..nak buat bini punya pasal...jage giler2 beb...biasenyer kalu awek buat bini nie konform dah tunjuk kat mak bapak nyerw..."mak..ini dah ade calon menantu utk mak nie..taun depan kirew naek pelamin dgn yang nie mak"...perghhh..sampai mcm 2 skali jadinyer...tapi btul beb..kalu dah dinamakan pompuan itu Awek buat bini..konform kalu dapat insyaAllah jadi bini dier lar nanti...

2. AWEK GELI-GELI


aduhaiiii...payah btul nak explain yang nie...tp no hal lar....lets be open lar...name pun Awek geli-geli kan..soo istilah nyer kene lar pada orangnyer...biler laki 2 ckp.."bro..cantik awek nampak..hot plak 2".."maksud ko awek nie ker?ha3 xdela awek sangat..awek geli-geli jer nie"...itu maksdnyer anda hanye awek stok pakai buang je lar...memangla pada mulenyer ayat-ayat ngorat dier cun giler babi..lentok habis...smpai gadis terbawa-bawa dalam mimpi..tapi biler dah jumpe..pegang sana pegang sini..sapu sana sapu sini...impian dan hajat sudah tercapai..lame-lame hubungan goyang n then last-last clash..kalu dah name awek geli-geli..memang skejap jer kapel..nie carew kasar...kalu carew lembut nyerw...kenal ikut yahoo messenger..chatting cket buat ayat manis...then ajak webcam noty2..lepas puas tutup webcam..delete friend...just like that...

3. AWEK GILE BESI


yang nie pelik benor bunyinyerw...naper plop dohhh awek gile besi nie...suker makan besi ker?ha3..bukan2..salah same skali...awek gile besi nie ditujukan kepada awek-awek yang pantang tgk moto besar ngam kereta mewah...ader lar kawan aku sorang nie citer..adik dier bawak rxz gie pantai batu buruk..parking moto jap singgah toilet...keluar bilik air tgk pompuan ade sbelah motor tgh tunggu...tanyer2 tgk ajak pegi jalan2 naek moto...perghhh..macam 2 jer kan?ini citer xder nak bohong nyer...ini betul2 punya...inila dinamakan awek gile besi...nampak moto besar or kereta mewah..lentok habis...muke x ensem xpe janji dapat rasew moto besar or kereta mewah...laki pun aper lagi..jalan jer lar....

4. AWEK PORONG


porong?bahasa naper 2?dop pernoh dgr pun...ha3...aku pun x brape nak taw asal usul mane perkataan porong nie...tp itu x penting..yang istilah yang ingin kiter taw skarang adalah awek porong..tgk dari gmbar di atas anda boleh faham maksudnyer kan??..ker masih x mengerti erti yang sbenarnyer?...awek porong nie adalah istilah bagi pompuan yang terlebih seksi...contoh?..contohnyer macam nie lar...biler kat pasar malam 2..dier lalu jer..semua mata lelaki tajam jer tengok dier smpai yang jual ayam 2 seringgit pun tergaman..kalu yang pakcik2 plak yang tgh jalan dgn bini pun boleh goyang..mane x nyerw..menjolok mata sangat..kemudian adelar siulan2 nakal dari lelaki..aper responnyer??boleh agak sndiri lar yerwppp...

5. AWEK RODA EMPAT



name nak style ajer...roda empat...ha3....awek roda empat nie maksud dier paling senang awek kaya lar....yang nie biasenyer laki yang mencari2 awek roda empat nie..maklum lar..kaya..berduit..saper xnak...aper istilah yang slalu orang guner 2..owhhh anak ikan....ha3...ader jer yang x kesah jadi anak ikan asalkan poket tebal..dpt pki baju topman..sluar jeans Lee ori...kasut camel..perghhh..tapi kebanyakan awek roda empat nie semua dah bini orang dah....tapi disebabkan pandai bergaya dan menjaga penampilan diri..dirinya masih dikategorikan sebagai awek...aisyhhh...macam2...ha3

~~ To PuT In ThE NutshelL ~~

soo anda di kategori manakah?..sndiri baca sndiri jawab larhhh yerwppp.hehe tapi harap2 semua dapat no 1 lar yerwpp..amin..ini entri hanyelah untuk mengelaskan kategori2 awek yang wujud dalam perbualan lelaki ajer...xde niat untuk menoreh hati siapa2 sampai terluka...kalu trase jugak xley nak buat apelar..mintak maaf larr beb..

(-; BanG!!!!! ;-)


12 KomenG:

Cik Miera said...

awek porong.. first tyme tau.. haha..

ehm kalau la kan, dia xpenah sentuh kita kan, sebab dia kata dia syg kn kite tp dia xpenah nak bawak kita jumpa family dia even dah 4tahun kapel. tu cm ne pulak ye??

*tlg gtau kn Shoutbox ye..hihi maaf susahkn*

Apih El Nino said...

Awek roda empat tu lagi best kalau lebih berusia. Tapi tak panggil awek dah la. Mak ikan namanya. Hahaha.

pha is said...

aq akan cari awek yg no. 1 ngan no. 3 je... yg no 1 buat bini. yg no.3 tu awek "besi" dalam erti kata sebenar.. nama beliau mungkin kawasaki ninja, ataupon honda cbr, dan sejenis dengannya... hehehehe

munga roses said...

hahaha :D ! macam2 awak nie :)

auny aizie said...

hahaa

awek geli geli tu tak bleh bla
serius gua ta penah dgr

ArifmoraleS said...

to CIK MIERA-first time eyh?ha3..lepas nie kalu dgr boleh ar buat taw:)

ArifmoraleS said...

TO APIH EL NINO-bukan stakat mama ikan..nenek ikan pun ader lening..ha3

ArifmoraleS said...

TO PHA IS-smoga tercapai lar hajat mung 2 ehh..ha3

ArifmoraleS said...

TO MUNGA ROSES-ha3..bercakap pasal realiti kene lar macam2 sket:)

ArifmoraleS said...

TO AUNY AIZIE-ha3...skarang pernah dgr dah jgnlar terkejut plak:)

Noorae said...

gtu plop.haha

Nys Zairee said...

aku no 1..
^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...