MoraleS StylisH ClanS

Saturday, August 28, 2010

DulU SayE AdeR KawaN

Making Friends Make Our Heart Going Stronger


Dulu saye ader kawan
die buat saye rase selesa bile kawan dengan dier
tapi bile dier tukar sekolah
dier hilang tanpa ucap selamat tinggal
Tapi xpe saye tetap kawan awak

Dulu saye ader kawan
dier berkenan kat kawan saye nie
saye tolong adjust untuk dier sampai diorang kapel
lepas dier kapel die trus x mesej saye dan x ucap trime kasih
Tapi xpe saye tetap kawan awak

Dulu saye ader kawan
sayer knal dier ikut frienster and dier ckp saye kwn paling baik dier ader
bile dier clash ngam bf dier trus ajak saye kapel
saye ckp saye x sedia lagi tapi dier trus delete saye dari kawan friendster
Tapi xpe saye tetap kawan awak

Dulu saye ader kawan
awak ajak jumpe tapi saye tunggu awak 2 jam x sampai2
saye mcm nampak awak lalu tp biler kol x dapat2
maybe sebab saye x hensem awak trus xnk kawan
Tapi xpe saye tetap kawan awak

Dulu saye ader kawan
awk slalu mintak saye top up tp xpe saye x kesah kite kawan
ari 2 saye nampak awk naik kereta Myvi dengan laki
awk buat x knal saye coz saye naik motor jer
Tapi xpe saye tetap kawan awak

Dulu saye ader kawan
awak slalu pesan suruh saye cakap jujur
awak cakap awak dah xley kawan ngam saye coz mak awak marah kawan ngam laki
tapi esoknye saye dapat tahu awak kapel ngam beshfren saye
Tapi xpe saye tetap kawan awak

Dulu saye ader kawan
kiter kongsi minat dan masalah samer2
tapi belakang saye awak kutuk saye giler2
saye pure2 x tahu walaupun saye trase sangat
Tapi xpe saye tetap kawan awak

~To PuT In ThE NutshelL~

akhirnyer aku kembali mengarang setelah skian lamer tidak menulis...nak buat mcm maner...pen habis dakwat...nie baru beli yang baru...ha3....oleh sebab aku menulis di waktu tengah hampir berbuka...aku ingin ucapkan itadakimas!

(-; BanG!!!!! ;-)



14 KomenG:

lurunharima said...

biasa lar.. lumrah hidup mmg macam tue,
kdg2 kita jer syg kawan2 kita..
pk pasal depa.. tapi last2 kita juga di lupakan
kawan sejati mmg sukar utk di cari:)

apih el nino said...

dulu saya ada rambut. dia pendek. pastu dia panjang. sekarang dia pendek balik. tapi dia tetap rambut saya. hahahaha.

balik derah gok sireh.

selembut salju said...

nice post!!
(=

ArifmoraleS said...

lurunharima-btul dohhh 2...stakat nie GC lar kawan sejati;-)

ArifmoraleS said...

apih el nino- dulu dan skarang rambut saye masih selamat..ha3...aku balik 3 malam

ArifmoraleS said...

selembut salju-samer2 kaseh yer;-)

♥cutebabygirl♥ said...

alalala
sedihnyeeee
kisah benar ke ni? :(

ArifmoraleS said...

cutebabygirl-iyerrr
semer 2 pernah berlaku dlam sejarah hidup saye;-)

~ sOpHiEyLa ~ said...

huhu...sad story nie...
msti ada hkmah
at least, u do good kan
then msti dpt worthy frens =)

ArifmoraleS said...

sophyiela-yerwpp...i also got alot or worthy frens despite i have kawan yang mcm i crite tu....;-)thanx

Cik Anis said...

karang sendiri ke??nice...cam sedih pun ade gak sket2...

ArifmoraleS said...

Cik anis-karang sndiri larr....;-)...this is part of my life ;-)

Cik Anis said...

kalau part of your life..kira byk experience la awk ni ye..huhu

ArifmoraleS said...

cik anis-biaselahhh tu.....x semer yang baik dtg kat kiter ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...