MoraleS StylisH ClanS

Tuesday, July 27, 2010

BuzzeR BeaT

HerO On ThE EdgE
Hey...hey..hey.....ha3....mcm biaselah kalu selepas tgk drama kalu drama itu tersgt meanrik aku mesti menguploadkan di blog utk berkongsi dgn rakyat pemabaca ;-)..tapi kali nie aku ingin bercerita pasal drama Jepun bertajuk Buzzer Beat....orang korea x salah kalu tgk citer jepun;-)....soo sebelum aku bercerita tentang sinopsis..ayuh kawan2 aku mengintroducekan hero dan heroin citer nie...the charisdmastic guy and the sunshine gurl

KitagawA KeikO YamashitA TomohisA

nielar hero dan heroin dier...hero di dalam crite nie bernama KamiyA NaokI seorang pemaen basketball utk team JC ARCS manakala heroin pula bernama ShirakawA RikO seorang pemaen violin yg mengejar cita2 nya...soo lets go to the sinopsis of the story..ayuh3

SinopsiS


crite nie berkisarkan tentang seorang pemaen basektball dan pemain violin yg ingin mengejar cite2nyer..kamiya kun mempunyai gurlfrend bernama natsuki iaitu ketua pasukan seorang bagi JC ARCS team...kamiya kun sgt setia kepada gf nya..tetapi kerana kebaikannya itulah membuatkan natsuki curang dan memuaskan nafsu dgn lelaki laen tanpa disedari kamiya...pada masa itu jurulatih JC ARCS kawasaki telah jatuh cinta pandang pertama pada shirakawa nie...tetapi pertemuan kamiya dan shirakawa di basketball park mengubah haluan crite nie..adakah kamiya dan shirakawa bercinta?adakah kamiya mengetahui perbuatan gf nyer berlaku curang di belakangnya?adakah kawasaki yg jth cinta pandang pertama akan mendapatkan cinta dari shirakawa?adkah hero dan heroin dapat mengejar cita2 nya?...soalan2 nie dapat dijawab apabila anda semua tgk crite nie...ha3


TemA
LovE MakE Me StronG

tema crite nie adalah ingin mengatakan bahawa cinta boleh membuatkan seoarang akan merasakan dirinyer lebih kuat dan trus bersemangat utk mengejar cita2 nyer ( skema kan ayat aku..ha3)...perghhh tgk citer nie korang akan meman rase benci giler arh dekat gf kamiya bernama natsuki 2..time romantik biler shirakawa dgn kamiya...perghhhh...lembik lutut tgk...ha3....serius citer nie memang besh....lawak, romantik, saspen semer ader tp action kurang sket ar...kalu nok tgk action...tgk ong bak 3 lar...ha3

ChasE ThE DreaM AnD NeveR GivE Up

~~To PuT In ThE NutshelL~~

serius aku rekemen giler citer nie...besh giler babi kot...ha3..hero smart...heroin lawo.....serius aku x tipu....penuh dgn emotional...ha3.....aku xkn rekemen satu crtite kalu dop besh..jgn risaw..kali nie rating citer nie 9 per 10....tgk jgn x tgk yer kawan2

(-; BanG!!!!! ;-)

1 KomenG:

~ nur khairunnisa mohd azuhar ~ said...

oh tapi bukan buzzer beat ni dah lame crite die
^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...